WEPAPERCYCLE wint FGNoviteitenprijs 2017

vrijdag 27-01-2017

WEPAPERCYCLE heeft de FGNoviteitenprijs 2017 gewonnen! Deze prestigieuze prijs voor het meest innovatieve product of dienst op het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer werd op 25 januari uitgereikt op de Vakbeurs Facilitair in Utrecht. 

De jury was lovend over WEPAPERCYCLE. “De noviteit beantwoordt 100% aan de uitgangspunten van de circulaire economie. De boom fungeert om papier van te maken, dat vervolgens in eigen papier, koffiebekers of wat dan ook wordt gebruikt, daarna afgevoerd en hergebruikt. Als toiletpapier of wat dan ook.”

Ook meedoen?
Met WEPAPERCYCLE komen uw koffiebekers en kantoorpapier weer bij u terug als duurzaam hygiënepapier. Zo vormt u uw eigen kringloop en kunt u, door middel van een widget op uw website, laten zien hoe duurzaam uw organisatie bezig is! Wilt u zich ook aansluiten bij dit prijswinnende initiatief? Neem dan contact op met WEPAPERCYCLE, 0165 - 769 069 of vul het contactformulier in. 

 

Foto: van links naar rechts, Robbert de Jong – Algemeen directeur Ological, Inger-Ditte Kooyman – Commercieel directeur Van Houtum BV, Freerk Potze – Algemeen directeur Reisswolf

WEPAPERCYCLE wint FGNoviteitenprijs 2017