Lancering Satino Black BriQ op Facilitair

woensdag 14-01-2015

Lancering Satino Black BriQ op Facilitair
Met de Satino Black BriQ is vandaag tijdens de vakbeurs Facilitair in Den Bosch een unieke, innovatieve dispenserlijn gelanceerd. De enthousiaste reacties waren overweldigend. Commercieel directeur Henk Bremer: “Deze fantastisch vormgegeven dispensers zijn bijzonder compact en vormen een veel slimmere oplossing voor toiletpapier dan de traditionele rol. Wij vervoeren geen lucht meer en voegen een nieuwe dimensie toe aan MVO.”

De Satino Black BriQ is een nieuwe stap in de ontwikkeling van Satino Black producten die verder gaat dan alle voorgaande. “Satino Black toiletpapier en dispensers waren al Cradle to Cradle gecertificeerd”, zegt Henk Bremer, “maar de BriQ is nóg beter voor mens en milieu. Met gevouwen toiletpapier in slimme dispensers kunnen we spreken over het nieuwe billen vegen 3.0!”

Satino Black BriQ Single en Double
Naast de Satino Black BriQ Single voor gevouwen toiletpapier is er ook de BriQ Double voor een dubbele capaciteit en de BriQ Towel voor papieren handdoeken. Eind 2014 is de nieuwe dispenserlijn onder strikte geheimhouding gepresenteerd aan een select gezelschap Satino Black fans. Henk: “De reacties waren net zo overweldigend als tijdens de lancering vandaag. Mensen vinden de lijn prachtig en efficiënt en willen er dolgraag mee aan de slag.”

Voordelen Satino Black BriQ
Door de compactheid is Satino Black BriQ erg interessant voor organisaties die over beperkte toiletruimte beschikken. “Denk aan kleinere architecten- en reclamebureaus”, zegt Henk. “Deze bedrijven kunnen met de BriQ hun gasten toch een echte Satino Black toiletbeleving geven. Net als hotels en restaurants. De capaciteit van de dispensers is groot waardoor gasten niet bang hoeven te zijn mis te grijpen en personeel geen halve wc-rollen hoeft weg te gooien als er aangevuld moet worden.

“Andere voordelen: er belanden geen lege rolletjes meer in het milieu en de kleine verpakking neemt veel minder ruimte in beslag in de voorraadkamer. Wij kunnen daardoor ook efficiënt leveren en besparen dus op het transport.”

Nog een noviteit: het gevouwen toiletpapier is duidelijk herkenbaar als een authentiek Satino Black product dankzij toevoeging van het logo. De naam BriQ verwijst naar alweer een nieuw blokje dat we toevoegen aan het Satino Black assortiment. Henk Bremer: “We blijven enthousiast bouwen aan innovatieve oplossingen voor een slimmere, betere en schonere wereld: The World of Satino Black. Daar wil je toch zeker bij horen?!”

Lancering Satino Black BriQ op Facilitair