Kantoorafval gaat in de Recycle Bin

vrijdag 16-10-2015

Reisswolf heeft met de Recycle Bin een nieuwe en zeer eenvoudige manier ontwikkeld om afval te scheiden bij de bron.

Deze praktische en slimme ‘afvalcontainer’ zorgt voor een nette uitstraling. Met de Recycle Bin scheidt u de afvalstromen zonder extra handeling direct in uw eigen kantooromgeving. Hierdoor worden de losse prullenbakken op iedere werkruimte overbodig. Dit scheelt schoonmaakkosten en zorgt er tevens voor dat u een bijdrage levert aan een beter milieu. De gescheiden afvalstromen kunnen namelijk ook weer apart (goedkoper en milieu verantwoordelijk) verwerkt worden.

De Recycle Bins zijn van aluminium met verzonken handgrepen welke ook dienst doen als klem voor de (eventueel) te gebruiken afvalzak. Deze afvalzak is weer verkrijgbaar in verschillende kleuren om de afvalscheiding binnen uw bedrijf nog eenvoudiger te maken. Elke beker inwerpopening is goed voor de opvang van 125 koffiebekertjes, waardoor de bekerhouder een totale capaciteit van 500 bekertjes heeft.

De Recycle Bin is aan te passen aan uw kantoorruimte en is leverbaar in verschillende maten en voor verschillende afvalsoorten.

Het opzetten van een goede communicatie campagne is tot slot essentieel om uw medewerkers mee te krijgen met de afvalscheiding. Reisswolf heeft voor deze campagne ook een aantal praktisch toepasbare communicatietools bedacht om afvalscheiding goed in te kunnen zetten binnen uw bedrijf.

Kantoorafval gaat in de Recycle Bin