WEPAPERCYCLE koffiebeker

Duurzaamste koffiebekers van Nederland.

WEPAPERCYCLE duurzame koffiebeker

De WEPAPERCYCLE koffiebeker is van 100% hernieuwbare grondstoffen gemaakt. Naast FSC gecertificeerd karton is daarbij een bio-coating op basis van ethanol gewonnen uit suikerriet gebruikt. Al onze producten worden bovendien geproduceerd in Nederland. De WEPAPERCYCLE koffiebekers hebben een herkenbaar design met een duidelijke boodschap en zijn beschikbaar in de standaardmaten 180 ml en 225 ml.

Circulair
De WEPAPERCYCLE koffiebekers zijn 100% recyclebaar. Samen met u zetten wij graag een retourstroom op om de bekers te verwerken tot duurzaam hygiënepapier en dit vervolgens weer aan u terug te leveren. U zamelt de koffiebekers in met behulp van de handige Recycle Bin en Koffietainer. Reisswolf haalt uw koffiebekers gelijk met uw vertrouwelijk papier voor u op, maakt het geschikt voor recycling en levert dit vervolgens aan Van Houtum. Van Houtum gebruikt uw WEPAPERCYCLE koffiebekers als grondstof bij de productie van duurzaam hygiënepapier. Ological, de specialist in milieuvriendelijke facilitaire producten in Nederland, levert dit papier vervolgens aan u terug. U vormt hiermee uw eigen bekerkringloop!

Milieubesparing
Het duurzame hygiënepapier wordt gemaakt van 100% gerecycleerde grondstoffen met een minimaal water en (groene) stroom verbruik. Met de WEPAPERCYCLE koffiebekers draagt u daarom direct bij aan een duurzamere toekomst door reductie van CO2, water en energieverbruik en hergebruik van grondstoffen.

 

Hergebruik uw koffiebekers als hygiënepapier!

De Partners van WEPAPERCYCLE

  • Reisswolf
  • WEPA
  • Ological