VNO-NCW MKB NOORD

Bewust omgaan met de middelen die je hebt!

VNO-NCW MKB Noord is de grootste ondernemersorganisatie van Noord-Nederland. Als belangenbehartiger van ruim 12.000 bedrijven zet de organisatie zich in voor het creëren van een aantrekkelijk ondernemersklimaat. “Bij VNO-NCW MKB Noord adviseren we onze leden over goed ondernemerschap, zoals MVO”, vertelt Ingrid Venekamp, office manager bij VNO-NCW MKB Noord in Groningen. “Om zelf maatschappelijk verantwoord te ondernemen, hebben we gekozen voor diverse duurzame initiatieven, waaronder WEPAPERCYCLE.”

Venekamp vindt het goed om bewust om te gaan met de middelen die je hebt. Het concept van WEPAPERCYCLE sprak haar dan ook onmiddellijk aan. “Met WEPAPERCYCLE wordt ons oud papier op een vertrouwelijke manier vernietigd en worden er toiletpapier en papieren handdoekjes van gemaakt. Dat is een mooie circulaire oplossing waarbij producten worden hergebruikt. Daarnaast levert de samenwerking met WEPAPERCYCLE ons ook een kostenbesparing op.”

VNO-NCW MKB Noord is zo tevreden over WEPAPERCYCLE dat ze er veel aandacht aan besteden. Zo verscheen er in hun relatiemagazine NoordNieuws een artikel over WEPAPERCYCLE, zodat ook leden en relaties kennis kunnen maken met WEPAPERCYCLE. Bovendien zijn de toiletruimtes van hun kantoorpand voorzien van gerecycled toiletpapier en overige sanitair producten van Satino Black én van het tegeltje met meer informatie over WEPAPERCYCLE!

WEPAPERCYCLE
ZILVER
  • Kg CO2 emissie
  • Liter water
  • Energie KwH
  • Kg cellulose