Scholten Awater

Scholten Awater omarmt filosofie achter WEPAPERCYCLE!

Scholten Awater in Nijmegen is een van de grootste IT-hardware dienstverleners van Nederland. Het bedrijf heeft de toiletruimtes van het kantoor ingericht volgens het WEPAPERCYCLE-concept, compleet met toiletpapier, papieren handdoekjes, dispensers en foamzeep van de Satino Black-lijn. "Iedereen reageert enthousiast op onze toiletruimtes: ze vinden ze heel gebruiksvriendelijk. Daarbij hebben de toiletruimtes een chique uitstraling.”

De gebruiksvriendelijkheid en uitstraling van de Satino Black-productlijn gaf natuurlijk niet de doorslag om voor WEPAPERCYCLE te kiezen. “Scholten Awater maakt serieus werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De CO2-filosofie achter WEPAPERCYCLE omarmen wij volledig en is voor ons een logische vervolgstap op MVO-gebied. Zo hebben wij in ons bedrijfspand al ledverlichting, groene stroom en biologisch afbreekbare koffiebekers en nu dus ook een milieuvriendelijke toiletinrichting.”

Ondanks al die voordelen is het niet altijd gemakkelijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. “Bij Scholten Awater hechten we waarde aan een betere wereld voor onze kinderen, maar makkelijk is het niet om als bedrijf volgens MVO-doelstellingen te opereren. Het mooie aan WEPAPERCYCLE is dat het voor ons een kostenbesparing opleverde en dat de overstap eenvoudig en snel verliep”.

 

WEPAPERCYCLE
ZILVER
  • Kg CO2 emissie
  • Liter water
  • Energie KwH
  • Kg cellulose