Groenewegen Advocaten & Notarissen

Vertrouwelijke dossiers veranderen in toiletpapier!

Groenewegen Advocaten & Notarissen in Heerenveen is zeer tevreden over WEPAPERCYCLE. Eeuwk van der Meulen, managementassistente bij dit Friese advocaten- en notarissenkantoor: “Als kantoor hebben we met privacygevoelige informatie te maken. We willen niet dat deze informatie op straat komt te liggen omdat een dossier bij het oud papier komt. Met WEPAPERCYCLE worden onze dossiers op vertrouwelijke wijze vernietigd en tegelijk wordt het papier gerecycled tot toiletpapier. Zo snijdt het mes aan twee kanten!”

Het advocaten- en notarissenkantoor probeert waar mogelijk verantwoord te ondernemen. “Net als in een normaal huishouden scheiden we ons afval. Plastic, papier, glas, lege toners en restafval worden apart ingezameld. Daarnaast zijn we van drinkwater uit plasticflessen overgegaan op kraanwater. Dit kraanwater tappen we uit een milieuvriendelijke waterkoeler van Ological”, aldus Van der Meulen. “Een logische vervolgstap is het WEPAPERCYCLE-concept.”

“Met WEPAPERCYCLE worden niet alleen onze dossiers vertrouwelijk vernietigd en dragen we ons steentje bij aan het milieu: ook besparen we hiermee kosten. Bovendien zijn de toiletruimtes van ons kantoor ingericht volgens het WEPAPERCYCLE-concept met de toiletartikelen van Satino Black. Van de zeepdispensers, handdoekdispensers tot de toiletborstels en toiletrolhouders, van wc papier, handzeep tot papieren handdoekjes: de producten zien er mooi uit en dankzij de stijlvolle zwarte vormgeving passen ze perfect in ons interieur.”

WEPAPERCYCLE
ZILVER
  • Kg CO2 emissie
  • Liter water
  • Energie KwH
  • Kg cellulose