Ons circulaire stappenplan

Van inname kantoorpapier en koffiebekers tot eigen gebruik.

Uw kantoorpapier wordt vernietigd

Kantoorpapier wordt vernietigdUw vertrouwelijke papier wordt beveiligd ingezameld en volgens de strengste veiligheidsnormen vernietigd op een locatie van Reisswolf. Uw papiersnippers dienen als grondstof bij  de productie van handdoek- en toiletpapier. De WEPAPERCYCLE bekers zijn 100% recycleerbaar. Dankzij de RecycleBIN of handige WEPAPERCYCLE bekerdoos worden ze ook nog eens gemakkelijk gescheiden ingezameld op uw kantoor.

 

Papiersnippers of koffiebekers als grondstof

Papiersnippers of koffiebekers als grondstofNa de vernietiging van uw vertrouwelijke, papieren documenten of het ophalen van uw koffiebekertjes worden de papiersnippers door Van Houtum gebruikt als grondstof bij de productie van handdoek- en toiletpapier. U vormt hiermee uw eigen papierkringloop(en).

 

Duurzaam geleverd

Duurzaam geleverdUw handdoek- en toiletpapier wordt duurzaam geleverd en beschikbaar in uw toiletten. Met de toilethygiëne producten van WEPAPERCYCLE profiteert u van een totaal groen concept dat bijdraagt aan uw duurzaamheidsdoelstellingen. Van uw gerecyclde papier worden Satino Black toilethygiëne producten gemaakt.

 

Informatie papiercirkel

Informatie papiercirkelUw klanten en medewerkers worden geïnformeerd over de milieu effecten  van uw papiercirkel(s). Als klant van Reisswolf, Ological en Van Houtum bent u afnemer van het meest duurzame hygiënepapier ter wereld. Samen nemen we echter ook onze verantwoordelijkheid voor een betere wereld.

 

Duurzaam geleverd

Duurzaam geleverd

Uw Satino Black handdoek- en toiletpapier en WEPAPERCYCLE koffiebekers worden duurzaam geleverd

Hergebruik uw kantoorpapier als hygiënepapier!

De Partners van WEPAPERCYCLE

  • Reisswolf
  • WEPA
  • Ological